Warning: include(/home2/joseper1/public_html/barcelonainteriorstudio-cat/wp-content/plugins/rapidranker/inc/front/process.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/barceintestucat/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 7

Warning: include(): Failed opening '/home2/joseper1/public_html/barcelonainteriorstudio-cat/wp-content/plugins/rapidranker/inc/front/process.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/barceintestucat/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 7
TOT SOBRE LA DECORACIÓ EMOCIONAL EN DISSENY I ARQUITECTURA INTERIOR | Barcelona Interior Studio

TOT SOBRE LA DECORACIÓ EMOCIONAL EN DISSENY I ARQUITECTURA INTERIOR

Aconsegueix un projecte d’arquitectura interior adequat per un disseny emocional que t’ajudi a gaudir del teu dia a dia

Descobreix com millora la teva vida amb el disseny emocional en l’arquitectura interior

Avui dia, la bellesa insensible ha passat a la història. Ara, l’estètica a la llar ha de complir una funció: convertir la casa en un espai agradable que interactuï amb els seus usuaris, per aconseguir espais únics en l’arquitectura interior.

decoracio emocional a Barcelona Interior Studio

En aquest sentit, l’ordenació tradicional ha quedat enrere per a molts creadors, ja que han descobert que la bellesa, l’aspecte de les coses, amaga una funció en si mateixa: alegrar la vida a l’usuari.

En el passat, el binomi funcionalitat/estètica ha servit durant molt de temps per classificar estris i moviments decoratius. Es feien servir aquestes dues variables, fent prevaler una per sobre de l’altra, per posicionar les diferents tendències.

Així, es parlava d’objectes merament estètics, que no servien per a res, de peces simples destinades a complir un objectiu o d’aparells que havien aconseguit l’equilibri perfecte i eren tan bonics com útils.

Però això és el passat, actualment podem parlar de disseny emocional, que millora l’arquitectura interior.

Segons el teòric Donald Norman, aquesta manera de projectar passa per crear productes i serveis que es gaudeixin, que aportin plaer i diversió, no només amb la seva funcionalitat sinó també amb la seva forma.

Això no s’aconsegueix únicament omplint d’atractiu a la llar, sinó optant per aquell estil que sigui capaç d’emocionar. Per això, els dissenyadors que s’apunten a aquesta nova concepció aconsellen que les persones triïn una decoració que, a més de bonica i funcional, els transmeti sentiment, harmonia i benestar. L’objectiu no és només embellir, sinó ajudar a viure.

Per aconseguir aquest objectiu no hi ha regles més enllà d’escoltar el propi interior i evitar comprar impulsivament sense meditar abans què és el que transmet un objecte o un moble.

Impressionar no va ajudar-nos a viure, l’únic que està a l’abast és visualitzar, pensar, conceptualitzar, abans de començar a decorar o dissenyar, sense oblidar-se de la intuïció que juga un paper molt important.

Així doncs, algunes persones han fet importants inversions en una casa sense cap criteri ia la llarga s’han sentit incòmodes en la seva llar.

Per això l’aquesta decoració emocional deixa de banda les tendències com el minimalisme, el neobarroc i un llarg etcètera per centrar-se en el sentit comú per adaptar l’espai ia les necessitats del client, hi ha gent que li agrada entrar en un ambient esplaiat i espaiós i altres que necessiten sentir-se acompanyats pels elements de casa.

Per arrodonir aquest sentiment emocional entre els habitants de la llar i el disseny, ens podem ajudar per productes personalitzables com mobiliari, sanitaris, fogons, etc …

Això ens permet decorar els productes amb fotografies, dibuixos o colors afins als gustos dels habitants de la llar, creant un vincle sentimental amb el disseny o decoració. I finalment disposem els productes que simplement s’han pensat per gaudir, aquí disposem de peces amb misicoterapia, cromoteràpia i hidromassatge.

Al final, vam buscar la felicitat i el benestar de les persones, una missió que mereix totes les atencions possibles.

Us esperem en el proper article i conèixer més temes relacionats amb el sector de l’arquitectura interior, disseny interior.

També llegir aquest article sobre:

LA IL·LUMINACIÓ A LA DECORACIÓ DE DORMITORIS, CUINES I BANYS.

LA LLUM A LA CUINA ÉS ESSENCIAL EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME BARCELONA. IL·LUMINACIÓ DECORATIVA II

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem en www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Aconsegueix un disseny interior espectacular del teu pis contactant al següent enllaç: Contacte.