Warning: include(/home2/joseper1/public_html/barcelonainteriorstudio-cat/wp-content/plugins/rapidranker/inc/front/process.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/barceintestucat/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 7

Warning: include(): Failed opening '/home2/joseper1/public_html/barcelonainteriorstudio-cat/wp-content/plugins/rapidranker/inc/front/process.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/barceintestucat/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 7
OMPLE CASA TEVA DE ENTUSIASME AMB L'INTERIORISME A BARCELONA. 2ª PART | Barcelona Interior Studio

OMPLE CASA TEVA DE ENTUSIASME AMB L’INTERIORISME A BARCELONA. 2ª PART

Idees originals per triar una decoració d’interiors que millori el teu entorn.

Descobreix com una decoració d’interiors ben projectada, és la base de l’èxit per aconseguir una major funcionalitat que ens garanteixi el teu benestar.

Avui continuem amb la segona part per crear una casa entusiasta que et faciliti la vida, perquè la nostra llar és el centre de la nostra vida i hem de prestar màxima atenció.

Una frase per visualitzar la importància de la llar:
“La llar és un invent que fins avui ningú ha pogut millorar” Ann Douglas, escriptora.

Decoracio d'interiors per una casa entusiasta.
Els petits compten molt

En la decoració d’interiors hem de valorar que els nens són molt sensibles a l’entorn, per això és important tenir cura dels detalls del seu espai personal. Les formes regulars, simètriques i proporcionades són agradables per a l’ull humà i gran seguretat. El mobiliari adequat a la seva mida els ajuda a sentir-se còmodes i els serveix per guardar els objectes personals.

Canviar els objectes obsolets o que el nen ja no fa servir per altres més apropiades a la seva etapa de creixement els ajudarà en el seu desenvolupament personal., Tot el nenes els agrada estar a terra i descalços, els paviments de fusta són idonis perquè afavoreixen el seu contacte amb elements orgànics i respecten el seu equilibri bioelèctric, anul·lant tensions acumulades.

Una altra frase per a la reflexió:
“Cap èxit en la vida pot compensar el fracàs a la llar” Anònim

Gaudeix compartint

La història de la casa es pot veure en part també com la història de la relacions afectives. Quan les cases només tenien una estada, els llaços familiars eren més forts. L’especialització dels espais domèstics convertir les llars de llocs més dotats per al repartiment de funcions (cuinar, menjar, dormir, treballar) i menys per socialització.

Les noves cases tornen a posar l’èmfasi en la convivència amb una organització oberta de la zona del dia que incorpora la cuina a la zona d’estudi a la sala. No cal aixecar envans quan es necessita temps i espai per a un mateix: el disseny correcte de la decoració d’interiors ofereix la resposta amb peces envoltants capaços d’aïllar-se del mundanal soroll en qualsevol racó.

Per descansar, res com la llar

La felicitat dorm bé. Aconseguir un somni reparador ens ajuda recarregar les bateries i a afrontar la jornada amb energies renovades. A l’hora de planificar la decoració d’interiors hem de pensar que convé dormir en habitacions amb el màxim de foscor possible i protegides de les interferències elèctriques i electromagnètiques, desconnectant altres aparells elèctrics en les xarxes sense fils (Wi-Fi) propers al llit.

Si utilitzem el mòbil com a despertador és aconsellable per la posar-lo en mode avió; així no estarà connectat a la xarxa de dades, que emet ones electromagnètiques constantment. Si ens costa dormir, no despertem sovint o ens aixequem i molt cansats, és probable que el llit estigui és situada sobre una zona d’intensa radiació terrestre; simplement canviant la rehabilitació magnètica o d’ubicació (sentint a dormir a una altra habitació) serà suficient per aconseguir un descans profund.
Resulta fonamental utilitzar un sistema de descans (base i matalàs) adaptat el nostre cos.

Imatges que ens animen i relaxen

Una casa no és només un espai físic i això s’ha de reflectir en la decoració d’interiors; també és un territori nacional. És el contenidor que guarda les traces de la nostra peripècia vital. Els detalls no defineixen, parlen del nostre passat, dels moments feliços i de les persones amb què els hem compartit. Un espai personal està ple de fotografies, vídeos, cartells, records que ens retornen imatges positives del nostre recorregut.

Cada vegada que els veiem sintonitza anem amb aquest estat de felicitat que experimentem, amb les nostres relacions personals, i a manera de fototeràpia sentim agraïment. Els nens també pot participar d’aquest sentiment positiu dient quines imatges resulten més significatives per a ells.

Una frase tan certa com a real:
Viure envoltat de bellesa et fer més feliç” Lorenzo Castell, interiorista

Deu píndoles de felicitat

La màgia del color // Envolta’t de notes de color que elevin el teu estat d’ànim. Des d’una paret o un mural fins a la pantalla d’un llum o una catifa. Taronges i grocs destaquen per la seva connexió amb la llum, l’alegria i la vitalitat.

Amb els peus a terra // Caminar descalç per casa proporciona el mateix benestar que trepitjar l’herba o la sorra de la platja. Uns mitjons de cotó ens ajudaran a sentir-nos còmodes i relaxats. Els terres de fusta i pedra permeten realitzar aquesta presa de terra que equilibra el nostre organisme.
Un balneari particular // Cuida’t també per fora i fes del bany un balneari particular. Aposta per productes d’higiene naturals i olis essencials que no continguin les seves substàncies químiques que puguin resultar nocives per a l’organisme.

Capbussar // Al matí, una dutxa desperta els sentits. A la nit, elimina l’excés d’electricitat acumulat, en el cos i el relaxa abans de dormir. La dutxa també combat la depressió en activar la zona del cervell que produeix noradrenalina.

Bons aliments // Segons el feng shui, tenir a la vista aliments és font de prosperitat. Una forma saludable de decorar la cuina és amb bols de fruita fresca, verdura o fruita seca. D’aquesta manera facilitem el consum d’aliments revitalitzants per a l’organisme.

Ben avinguts // Potència la relació de parella en el dormitori decorant amb elements parells: dos coixins, dos llums de nit, dues butaques. Un punt de llum tènue en tons vermellosos resulta acollidor i ajuda a preparar-se per un somni reparador.

La calor que afavoreix // El terra radiant és l’únic recomanat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Genera una calor homogènia, sense corrent d’aire, i no resseca l’ambient. En treballar a baixa temperatura (el que a més redunda en un estalvi energètic), la superfície del sòl es manté per sota dels 30ºC, pel que no perjudica la circulació sanguínia.

Tenir cura del planeta ens fa millors // El flux energètic d’una casa té un component emocional molt alt perquè ens relaciona amb la natura de manera molt directa. Estalvia energia, reciclar i reutilitzar és bo per a la butxaca i per a la nostra ment. Separar els residus domèstics o utilitzar làmpades eficients és un bon començament.

Espai balsàmic // Tria un lloc de la casa en què et sentis especialment bé i converteix-lo en el teu racó favorit. Si t’agrada seure i llegir, i això et relaxa, una butaca amb un punt de llum serà perfecta. Si no disposes de molt espai, uns coixins damunt d’una catifa seran molt útils.

Naturalment // Animals i plantes ens avisen si un lloc està geofísicament alterat. Els gats es “recarreguen” amb els camps electromagnètics. Els arbres que creixen torts o les tiges de flors tallades que s’assequen ràpidament també són un bon indicatiu d’alteracions geofísiques.
Fins aquí aquest article per aprofitar la decoració d’interiors per a molt més que una renovació, la teva llar és molt més.

Si ens segueixes continuarem oferint-te tot sobre aquest món professional des d’un estudi interiorisme Barcelona.

Pots llegir la primera part d’aquest article:

OMPLE CASA TEVA LLAR DE ENTUSIASME AMB L’INTERIORISME A BARCELONA. 1ª PART

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem en www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Contacta i t’informarem sobre els nostres serveis com a estudi interiorisme Barcelona en aquest enllaç.