Warning: include(/home2/joseper1/public_html/barcelonainteriorstudio-cat/wp-content/plugins/rapidranker/inc/front/process.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/barceintestucat/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 7

Warning: include(): Failed opening '/home2/joseper1/public_html/barcelonainteriorstudio-cat/wp-content/plugins/rapidranker/inc/front/process.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/barceintestucat/public_html/wp-content/advanced-cache.php on line 7
OMPLE CASA TEVA DE ENTUSIASME AMB L'INTERIORISME A BARCELONA. 1ª PART | Barcelona Interior Studio

OMPLE CASA TEVA DE ENTUSIASME AMB L’INTERIORISME A BARCELONA. 1ª PART

Aspectes del disseny per tenir una casa alegre gràcies a l’interiorisme Barcelona.

Generar un bon feeling amb un entorn d’optimisme i d’elevat benestar gràcies a un projecte d’interiorisme Barcelona

Avui intentarem explicar com l’entorn interactua amb nosaltres, el nostre estat d’ànim i el nostre esperit.

cases_entusiastes 1- interiorisme a barcelona

Sembla ciència ficció o bruixeria però el nostre cos i ment detecta i parla amb l’entorn.
Per exemple quan vas a un restaurant i tot sembla encaixar, et sents a gust però no saps ben bé per què …. els colors, la ergonòmica de les cadires, la decoració de la taula, la llum, la distribució, … tot i res concret alhora.

En aquest sentit, el mestre Le Corbusier deia que l’arquitectura és qüestió d’harmonies, una pura creació de l’esperit, capaç de tocar-te el cor i fer-te sentir bé. Estar a gust en el teu propi espai és la condició sine qua non per a una vida plena i per gaudir de cada detall, aquest punt és important a l’hora d’abordar un projecte d’interiorisme Barcelona.

Llavors, sorgeixen algunes preguntes ¿Amb quins materials es construeix la felicitat domèstica? Quin és el secret per aconseguir aquest emoció tan especial que ets a casa, que aquest és el teu lloc? T’explico algunes claus per crear un espai que encomani optimisme i alegria.

Comencem amb una enquesta recent que revela que en els últims 25 anys els espanyols han canviat la relació que mantenen amb els seus habitatges cap a un concepte més hedonista.

En l’actualitat, la casa és un espai dedicat a l’oci i gaudi que compleix un paper fonamental en les nostres vida. Per aquest motiu, la majoria dels enquestats reconeix prestar més atenció a l’autorealització a través de la decoració, la comoditat, la funcionalitat, i el respecte pel medi ambient, ja sabem que buscar a un projecte d’interiorisme Barcelona.

La casa perfecta és avui un lloc molt personal en el qual vam gaudir de la intimitat individual i familiar, i en el qual preval la seguretat i el compromís amb la sostenibilitat.
Amb aquestes dades veiem un encaix entre els desitjos del públic i algunes de les possibilitats, explicades a continuació, ofertes pels professionals.

La naturalesa un principi per a una llar que ofereix benestar a dojo i energia natural.
La presència de la natura en l’espai interior és vital per a un equilibri del sistema nerviós i immunològic.

Desdibuixar el límit entre l’exterior i l’interior i envoltar-se de verd ens aporta calma i ens fan sentir de bon humor.

Algunes puntualitzacions:

Varietat: Convé diversificar les plantes per aconseguir un ampli ventall de substàncies filtrades, així com per al seu propi equilibri, ja que entre elles es afavoreixen. Les aromàtiques a la cuina proporcionaran guarniment per als nostres plats.

Puresa: Les plantes d’interior són, a més, beneficioses per a la salut física és ja que són excel·lents purificadores de l’aire: prenen en CO2 i produeixen oxigen, infiltrar substàncies químiques nocives com el xyleno, els veïns i els formaidehídos.

Harmonia: potència veiem l’harmonia a casa amb plantes de fulles que no tinguin contres anguloses o pinxos. Algunes espècies s’associen que hi ha idees positives: el bambú es relaciona amb la bona sort; a en el tronc del Brasil, o els bons auguris, i les peònies, amb l’amor.

La teva llar es comunica:

Avui sabem que l’espai “parla” al nostre cervell, com si l’edifici tingués neurones, i no es connecta amb l’entorn d’una manera tan subtil que sembla que no existeix, però tan real que els resultats són espectaculars si el projecte d’interiorisme Barcelona.

El coneixement de la neurociència aplicada a l’arquitectura reforça i dóna contingut a les claus per aconseguir-ho. La psicologia de l’hàbitat ens descobreix com l’entorn en què vivim influeix el nostre estat d’ànim, en les emocions, les vivències i l’actitud davant la vida. Realitzant canvis a l’exterior de la nostra casa, podem propiciar canvis en els interior per guanyar en benestar.

“La casa ha de ser l’estoig de la vida, la màquina de felicitat” Le Corbusier, arquitecte.

Un ordre ideal per a la llar:

Els espais ordinador resulta nítids i molt pràctics, facilitant el dia a dia, ajudant a trobar ràpidament el que busquem o mantenir a la casa més neta. Una vara més ordenat aporta amoníac, permet mantenir ens lúcids, tenir les idees més clares i fer la vida més senzilla. I a més transmet sensació d’amplitud. Disposa d’un lloc per a cada cosa i cada cosa al seu lloc és, a més. Una excel·lent exercici per prescindir del superflu un poder allò que realment no fem servir i per tant no necessitem.

Salut per a tu i la teva llar:

En els projectes d’interiorisme Barcelona hem de tenir en compte que la llum natural activa al sistema immunitari, aporta alegria i optimisme i és el millor antídot per combatre els estats de decaïment, astènia o depressió.

Vint minuts diaris de contacte de la nostra pell amb un només n’hi ha prou perquè el nostre organisme es va entendre que la vitamina D, imprescindible per a l’absorció del calci i el magnesi en els ossos.

La prestigiosa revista científica The Lancet publicava com l’exposició a la llum solar d’ajuda a mantenir en equilibri els neurotransmissors del cervell -com la serotonina-, de manera que com més quantitats són i més lluminositat, menys problemes afectius relacionats amb els desajustos estacionals del estardo d’ànim.

Per això val la pena distribuir la zona de dia -que era qui més es fa servir a la casa- per poder gaudir al màxim de la llum natural i beneficiar-se de les seves propietats. El blanc i els colors clars ens ajudaran a potenciar els seus efectes a l’interior.

Fins aquí aquesta primera part però aviat tindrem la segona, així podràs plantejar el projecte d’interiorisme Barcelona pensant en tu.

Si ens segueixes continuarem oferint-te tot sobre el món de l’interiorisme i la decoració d’interiors.

Pots llegir aquest altre article sobre:

Espais exteriors en detall per al teu projecte d’interiorisme a Barcelona. Primera part.

Espais exteriors en detall per al teu projecte d’interiorisme a Barcelona. Segona part.

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem en www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà  aquí.

Et podem informar sobre distribucions, projectes i decoració d’interiors contactant al següent enllaç: Contacte.