Espais exteriors en detall per al teu projecte d’interiorisme a Barcelona. Primera part.

Descobreix com obtenir èxit en els projectes d’interiorisme a Barcelona

Quin és el millor disseny per a jardins i terrasses en els projectes d’interiorisme Barcelona

Tornem amb un tema interessant que moltes vegades està poc treballat, pensat i elaborat, parlem dels espais exteriors d’una casa o habitatge. Així que us oferirem alguns consells per millorar i adornar el paisatge en comptes de destrossar-lo.

decoracio de espais exteriors - Interiorisme a BarcelonaLes vistes, els enquadraments, la il·luminació i la manera com aprofita el clima del lloc depenen en gran mesura del disseny dels espais que l’envolten i de la seva relació amb les activitats interiors.

Les zones exteriors tenen una dificultat específica en el seu disseny, la variabilitat del clima. Si a l’estiu interessa bloquejar el sol en la seva totalitat, a l’hivern segurament voldrem que arribi fins als més profund de l’habitatge per aportar calor i llum natural.

En els mesos més calorosos, interessarà generar i aprofitar brises d’aire provinents d’espais intencionadament enfosquits, mentre que en els més freds del que buscarem serà protegir del vent mitjançant pantalles i protectors de tot tipus.

A la primavera i tardor, en canvi buscarem certs punts intermedis en els espais exteriors de linteriorisme Barcelona. La veritat és que la planificació dels espais exteriors tene a veure amb les sortides i postes de sol, la seva alçada màxima (zenit) en cada estació i l’orientació de l’habitatge. Amb tots aquests paràmetres, un bon interiorista pot començar a projectar amb garanties la relació interior-exterior d’un habitatge i col·locar cada element on li correspongui.

A tall d’exemple, en l’interiorisme Barcelona, veiem que si disposem d’una font, piscina o qualsevol superfície amb aigua tindrem una zona molt agradable al voltant en els mesos més calorosos, ja que l’aigua en el seu procés natural d’evaporació necessita grans quantitats de calor i l’absorbeix del seu entorn immediat.

La diferència de temperatura no és molt significativa però a nivell de sensació tèrmica és notable. Aquí és important concretar que els materials a la intempèrie han de ser resistents a la humitat, sobretot en aquells llocs on la temperatura oscil·la per sota de 0ºC ja que l’aigua en congelar augmenta el seu volum i pot trencar-los.

Continuarem al pròxim article explicant els secrets per tractar bé les zones exteriors del teu projecte de interiorisme Barcelona.

Així que segueix-nos per saber més aspectes de l’interiorisme.

Pots llegir aquest altre article sobre:

IDEES ÚTILS PER HABITATGES PETITS I PER A LA DECORACIÓ DE DORMITORIS

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem en www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Aconsegueix informació, preus i materials per al teu projecte d’interiorisme contactant al següent enllaç: Contacte.