ELS DETALLS MÉS FUNCIONALS PER UNA BONA DISTRIBUCIÓ EN LA DECORACIÓ D’INTERIORS. Segona part.

Tot el què cal saber sobre distribució en les reformes i la decoració d’interiors

Evita els errors més comúns d’una mala distribució i com afecten la decoració interiors

Seguim amb la segona part per distribuir correctament un habitatge i sobre els beneficis que aporta sobretot per no errar en les reformes i decoració interiors.

Interiorisme i Decoracio a Barcelona

Us comentem algunes idees més per millorar la distribució i en conseqüència l’habitabilitat, per exemple, si podem, la sala d’estar hauria de distribuir en funció de les persones, per mantenir converses cara a cara, i no en funció del televisor.

Al menjador, punt essencial en les reformes, la taula hauria de col·locar-se a la part més il·luminada i el televisor en aquella amb menys accés a la llum, apreciaràs més la llum a l’hora de dinar que al veure la televisió, tot ajuda a la decoració interiors.

Un altre truc per aprofitar la llum natural és col·locar el mobiliari alineat amb la font de llum, així disminuiran les zones enfosquides. No obstant això en zones d’estudi o biblioteques podem jugar amb la ubicació de les butaques o la utilització de mobiliari fix per crear espais on sentir recollit i protegit, ja que està demostrat que en ells augmenta la concentració. I no hem d’oblidar la creació d’un rebedor que doni la benvinguda.

Si ens traslladem a la cuina, convé disposar les funcions d’emmagatzematge, manipulació d’aliments i neteja per separat per treballar de forma ordenada i minimitzar el risc de contaminació creuada.

I, tot i que cada vegada s’obre més la resta de peces, en ocasions simplement situant la bancada de treball de manera que l’usuari estigui de cara a les àrees amb què es relaciona s’incrementa sensiblement la qualitat espacial; sense anar més lluny, el menjador pot ser l’element connector ideal entre la cuina i la sala d’estar.

Finalment, posarem especial atenció als accessos a les sales; els farem més amplis i permeables a les zones de relació social i més privats i continguts en les zones íntimes de l’habitatge.

Conèixer els detalls d’una correcta distribució per posteriorment realitzar una bona decoració interiors, tot això ens permet obtenir una adaptació a cada client i necessitat.

Per saber més us esperem al nostre tercer lliurament sobre la distribució de les reformes, els projectes de decoració interiors.

També pots llegir la’rticle anterior sobre ELS DETALLS MÉS FUNCIONALS PER UNA BONA DISTRIBUCIÓ A LES CUINES DE DISSENY. Primera part..

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també a www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Aconsegueix informació, preus i materials per a les reformes i projectes decoració interiors contactant al següent enllaç: Contacte.