DESCOBREIX L’ELEGÀNCIA DE LA FUSTA EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME. Tercera part.

Una opció en sòls de fusta per a cada un dels projectes d’arquitectura d’interiors

Com triar la millor opció en sòls de fusta per als projectes d’arquitectura d’interiors

La fusta et dóna una bellesa inimitable en sòls per a tots els projectes d’arquitectura d’interiors

Seguint el tema sobre la fusta veurem una de les aplicacions pràctiques més importants, el parquet. Un terra de fusta de qualitat, ben fet i cura, pot durar tota la vida. A més amb avantatges com la calidesa, el confort, la bellesa, l’elegància.

futes per arqutectura d'interiors

No hi ha res comparable al tacte d’un terra de fusta sota els teus peus. Un terra de fusta és una gran elecció que resisteix el pas del temps i ens aïlla perfectament, també les seves variants s’adapten a tots els projectes d’arquitectura d’interiors.

Per encertar en l’elecció del sòl hem d’anteposar l’estètica del color, acabat, format, etc … al tipus d’ús i l’espai on anirà instal·lat. Així la duresa de la fusta ens ajudarà en la decisió idònia, una fusta dura com el roure o l’jatoba s’adapten perfectament a llars amb nens o mascotes. I fins i tot en per als banys dels projectes d’arquitectura interior.

Quant a la classes de sòls existeixen els massissos i els multicapes, que encaixen en tots els pressupostos d’arquitectura d’interiors.

El primer es compon de fusta d’una sola peça massissa i poden portar un Preacabado o se’ls pot aplicar l’acabat que es desitgi (vernís, cera, oli) després de la seva col·locació. Les taules van enganxades a terra amb cola o clavades sobre llistons.

Els de fusta multicapa estan formats per dos o tres capes de fusta superposades. La capa superior és de fusta d’alta qualitat, mentre que les inferiors poden ser de pi o de tauler de fibres d’alta densitat. Es pot triar entre una àmplia gamma de formats i gruixos, sent el sòl xapat l’alternativa més econòmica. Normalment la seva instal·lació és flotant, les taules van encolades entre si o unides mitjançant el sistema clic i sota es col·loca una base aïllant de polietilè.

Tot i que els terres de fusta són molt duradors, és normal que es desgastin o perdin el seu aspecte original amb el pas del temps. Tant el multicapa com el massís poden renovar-se, encara que hi ha matisos a tenir en compte.

El multicapa pot polir unes tres vegades com a màxim, i cada deu anys aproximadament, en canvi el massís, gràcies al seu gruix, pot ser reparat més vegades. Per gaudir-ho molt temps sense necessitat d’una renovació total, convé passar-li regularment l’aspirador o repassar-lo amb una mopa.

En aquest racó ens veurem per rebre el proper article i conèixer més temes relacionats amb el sector de les reformes cuines, arquitectura interior.

També et pot interessar llegir aquests articles:

DESCOBREIX L’ELEGÀNCIA DE LA FUSTA EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME. Primera part.

DESCOBREIX L’ELEGÀNCIA DE LA FUSTA EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME . Segona part .

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem a www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Per als pressupostos d’arquitectura d’interiors un cost raonable podeu contactar amb nosaltres en aquest enllaç: Contacte.