DESCOBREIX L’ELEGÀNCIA DE LA FUSTA EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME . Segona part .

Una fusta per a cada espai i funció en els nostres dissenys per als clients de l’estudi interiorisme Barcelona

La bellesa única de la fusta sempre millora els projectes de l’estudi interiorisme Barcelona

Continuem ampliant els coneixements sobre la fusta per comprendre millor aquesta matèria primera la resistència, qualitat, seguretat, calor i color que proporciona queden patents en totes i cadascuna de les construccions que utilitzen aquest noble material, els resultats són, a més, visualment insuperables i ideals per personalitzar els projectes de l’estudi interiorisme Barcelona.

La fuata al estudi interior barcelona 2

Conèixer els diferents tipus de fustes ajuden a obtenir els millors resultats en les seves diferents aplicacions, en aquest sentit començarem coneixent la noguera europeu el color oscil·la entre un marró clar i un marró grisenc.

Aquesta fusta presenta amb freqüència unes vetes de color fosques i molt característiques. De fibra generalment recta i gra gruixut, aquesta fusta és molt estable, es treballa fàcilment i ofereix un acabat excel·lent. En canvi el vern presenta un color marró vermellós clar, amb fins vetes foscos. De fibra recta i gra fi, és una fusta tova, de fàcil mecanitzat i acabat.

Una fusta molt utilitzada és el faig que té un to des del blanc ataronjat al rosat més o menys intens. Generalment, la seva fibra és recta i amb una textura molt fina i regular. És una fusta de duresa i resistència a la pressió acceptables, que permeten una bona mecanització, per això és molt utilitzada en la fabricació de mobiliari, sobretot en cuines i banys, ja que el seu cost s’ajusta a la majoria dels projectes d’arquitectura d’interiors.

Una variant, és la faig vaporitzat d’origen europeu, amb un color rosat gràcies a un procés a força de vapor que aconsegueix igualar el to de la fusta. Pel que fa al iroc, veiem el seu color va d’un marró groguenc a un marró fosc.

La fibra és generalment recta i el gra varia mitjana a gruixut. Es treballa sense dificultat, és bastant estable i té gran durabilitat. Gràcies a la seva resistència a la humitat, s’empra en estades humides i en l’elaboració de vaixells.

Els avenços tecnològics aplicats a la fusta que s’han desenvolupat en els darrers anys han permès acabar amb un dels mites existents en relació a aquest material: que l’ús de la fusta va lligat a les construccions tradicionals. Res més lluny de la realitat.

Avui dia, es desenvolupen permanentment obres d’enginyeria totalment avantguardistes realitzades amb fusta tècnica.

Si per als projectes de l’estudi interiorisme Barcelona tractem de buscar un material versàtil, sostenible, renovable, lleuger, resistent i reciclable, que no contamini i sigui efectiu contra el canvi climàtic, només podem estar parlant de la fusta.

Apostar per la fusta és apostar per l’ecologia. És tenir cura del nostre entorn amb un material renovable, reciclable i natural, sense residus contaminants.
Visita el nostre proper article i t’informarem sobre més temes d’interès relacionats amb les dels productes i secrets d’un estudi d’interiorisme Barcelona.

També tens més articles útils com aquest de:

DESCOBREIX L’ELEGÀNCIA DE LA FUSTA EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME. Primera part.

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem en www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Per a una arquitectura d’interiors útil i bella podeu contactar amb nosaltres en aquest enllaç: Contacte.