COMBINA EL DISSENY INTERIOR AMB APARELLS D’AIRE CONDICIONAT SOFISTICATS I D’ALTA TECNOLOGIA

L’aire condicionat i els climatitzadors ofereixen confort a la teva llar i són molt adaptables al disseny interior

Avui en dia és imprescindible integrar en el disseny interior dels habitatges amb la climatització i els aires condicionats.

Avui escriurem sobre la climatització correcta de la llar, que és un apartat crucial per al benestar de les persones que hi habiten.

aire condicionat - interiorisme

Per realitzar una bona climatització hem d’encertar amb la combinació entre el càlcul segons la superfície, l’aïllament de l’habitatge, el clima exterior i qualsevol altre aspecte que ens pugui afectar, com en el disseny interior de cuines obertes a la resta de l’habitatge.

També és bàsic a l’hora de la climatització saber l’ús de de cada estada i així oferir un major confort, en aquest sentit és tendència unir la cuina al menjador i sala d’estar, per tant l’espai s’ha de valorar en el seu conjunt per aconseguir la millor temperatura. A més, per cuinar sense fums és essencial una excel·lent extracció que evitarà un entorn incòmode.

Una de les opcions més generalitzades i econòmiques per climatitzar un habitatge són els aparells d’aire condicionat, i serà perfecte si aconseguim un equilibri entre funcionalitat, confort i eficiència energètica.

Els aires condicionats mitjançant splits és la manera senzilla, versàtil i econòmica gràcies a la seva àmplia gamma i sistemes d’instal·lació en parets, sostres i terres, ideals per a totes les zones del disseny interior de l’habitatge.

A més, amb la bomba de calor, tenim l’opció completa.
Per obtenir una bona eficiència és important triar aparells amb tecnologia Inverter, ja que consumeixen entre un terç i una setena part del seu potencial nominal. Així veiem que un aparell de 3000 watts de potència pot consumir entre 300 i 1000 watts. D’aquí la importància de fixar-se en l’etiqueta energètica que classifica els diversos models.

Si parlem de confort, veurem algunes funcions i característiques com ara el baix nivell de soroll. Altres models es poden controlar mitjançant els telèfons intel·ligents, controlant la seva encesa i apagat, la temperatura, el tipus de programa, etc …

Hi aparells que incorporen sensors intel·ligents que capten la presència i moviments de persones per funcionar, o els que són capaços d’ajustar la seva intensitat de funcionament a partir de la quantitat de la llum o de l’activitat de l’estada.

Filtres per a les impureses de l’aire, mecanismes de distribució de l’aire amb fluxos més naturals, ionitzadors, i un llarg etcètera que milloren la nostra vida.

Conèixer els productes a fons permet oferir solucions per a cada necessitat i tipus de client.
Visita’ns per llegir el proper article i saber més sobre temes relacionats amb el disseny cuina, disseny interor, etc …

També pots llegir aquest article sobre:

LA IL·LUMINACIÓ A LA DECORACIÓ DE DORMITORIS, CUINES I BANYS.

LA LLUM A LA CUINA ÉS ESSENCIAL EN ELS PROJECTES D’INTERIORISME BARCELONA. IL·LUMINACIÓ DECORATIVA II

Ens podeu visitar a www.barcelonainteriorstudio.cat i també estem en www.barcelonainteriorstudio.es on podeu llegir aquest article en castellà aquí.

Tenin més informació, preus i materials sobre reformes i disseny cuines, contactant al següent enllaç: Contacte.